Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

U21: AOE 7 - Δημ.Χριστοδούλου 1

Στούς 7 ουρανούς σκόρπισαν τους αντιπάλους τους ψές οι μικροί του ΑΟΕ. Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση πήραν τους 3 βαθμούν αφού τους άξιζαν πραγματικά.
Από την αρχή οι μικροί του ΑΟΕ μπήκαν δυνατά και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκόρ με τον Όζυ μετά από ωραία ενέργεια του Χρίστου με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ μας. Η χαρά του γκόλ δεν κράτησε πολύ αφού μόλις στο 8ο λεπτό οι αντίπαλοι ισοφάρισαν μετά από μια παράξενη φάση και στην προσπάθεια του τερματοφύλακα μας να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας μας. Η ομάδα μας συνέχισε το καλό ποδόσφαιρο, δυνατή και πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και στην επίθεση γρήγορη ανάπτυξη και ουσιαστική, κατάφερε στο 16ο λεπτό να κάνει το 2-1 μετά από σιουτ του Πάντε μέσα από την αντίπαλη περιοχή. Παρά την προσπάθεια των παιδιών το σκόρ έμεινε στο 2-1 καθώς δεν ήταν εύστοχοι σε κάποιες περιπτώσεις σε άλλες σταμάτησε στα δοκάρια και άλλες στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ακόμα πιο αποφασιστηκά μπήκε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο, έχοντας και το σκόρ υπέρ της. Στο 32ο λεπτό ο Κόντε έκανε το το σκόρ 3-1 μετά από φοβερή ενέργεια των παιχτών που κάνοντας ένα τρίγωνο, κυριολεκτικά άδειασαν τους αντιπάλους και σκόραραν. Στο 37ο και 40ο λεπτό ήταν η σειρά του Στέφανου να χριστεί σκόρερ κάνοντας το 5-1 για την ομάδα μας, με δύο ωραίες και ομαδικές ενέργειες που ξεκίνησαν από το κέντρο με ηγέτη τον Χρίστο. Σαν επιστέγασμα της καλής εμφάνισης ο Χρίστος σκόραρε με ένα μακρυνό δυνατό και ευθύβουλο σιούτ του στο 46ο λεπτό. Το 7-1 έγινε από τον Όζυ στο 50ο λεπτό και πάλι από καλή ενέργεια των παιδιών. Ο μόνος άτυχος της ομάδας ουσιαστικά ήταν ο Άχμετ που δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε και μετά από μια υπέροχη και αρχοντική εμφάνιση στο παρκέ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν κάπως εκτός τόπου και χρόνου.
Φυσικά δεν υστέρησε κανείς από τα παιδιά, απλά ξεχώρισαν κάποιοι περισσότερο από κάποιους άλλους. Μπράβο παιδιά, έστω και αργά πείρατε αυτό που σας αξίζει. Πάμε τελευταίο αγώνα για μια ακόμα νίκη.

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video