Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

U21: ΑΟΕ 3 - Ομονοια 9

Πάλεψαν για 44΄λεπτά οι μικροί του ΑΟΕ απέναντι στην Ομόνοια αλλά δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν και να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα.
Αγώνας μας με δυο πρόσωπα για τους μικρούς του ΑΟΕ, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, πίεσαν σε ολόκληρο το γήπεδο τους αντιπάλους, βρήκαν πρώτοι τους διαδρόμους, τις ευκαιρίες αλλά δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι η απειρία, η κούραση και η μη συνοχή στο παιχνίδι μας στοίχησαν. Οι αντιπαλοι μετά το αρχικό σοκ, σκόραραν στο 7΄λεπτό απο το πουθενά κυριολεκτικά. Αυτό δεν πτόησε τους νεαρούς μας που συνέχισαν να βρήσκουν τους διαδρόμους αλλά χωρίς ουσία στην τελική προσπάθεια δεν κατάφερναν να σκοράρουν. Σε ένα τραγικό 7λεπτο που έχασαν κυριολεκτικά την αυτοσυγκέντρωση τους δέχτηκαν 4 απανωτά τέρματα (15,18,20 και 22ολεπτό ) κάτι που δεν είχε δείξει η ο αγώνας βάσει του τι προηγήθηκε. Δεν παρέδωσαν τα όπλά και στο 27΄λεπτό μείωσαν σε 1-5 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου με τον Άγγελο Γεωργίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μη έχοντας τίποτα να χάσουν, οι οδηγίες του προπονητή ήταν ξεκάθαρες, πίεση από την αρχή σε όλο το γήπεδο και προσπάθεια για ότι καλύτερο μπορούμε. Οι μικροί μας αυτό έκαναν, ακολούθησαν της οδηγίες του κόουτς, πίεσαν αφόρητα τους αντιπάλους και με δύο τέρματα, υπέροχα σε εκτέλεση, γρήγορους συνδιασμούς και εκτέλεση, κατάφεραν με σκόρερ τους Χριστο Σωτηρίου και Γιώργο Κοντεμενιώτη να μειώσουν το σκόρ σε 3-5 στο 44΄λεπτό. Χρόνος πολύς στην διάθεση μας, αλλά ίσως λόγω ενθουσιασμού των παιχτών μας ότι καταφέραμε να χτίσουμε σε 44 λεπτά το χαλάσαμε σε μόλις 2 (45 και 47΄λεπτό) αφού δεχτήκαμε γελία τέρματα απο λάθη του τερματοφύλακα μας και του αμυντικού μας σε μια στιγμή αδράνειας με αποτέλεσμα πριν το τέλος του αγώνα να δεχθούμε ακόμα δύο κλείνοντας έτσι των αγώνα με το τελικό ΑΟΕ 3 - Ομόνοια 9.
Προσωπικά ωφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια, που απέδειξε πως όταν θέλουν μπορούν και έχουν τα απαραίτητα για κάτι καλύτερο. Αν συνεχίσουν έτσι να είναι σίγουροι πώς θα έρθουν και οι επιτυχίες.

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video