Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

U21: ΑΟΕ 5 - Απελευθέρωση 5

Πολύ καλός αγώνας με αντυπωσιακή εξέλιξη διαδραματίστηκε ψές στο Ακάκι με αντίπαλους του μικρούς της ομάδας του ΑΟΕ με την Απελευθέρωση. Αγώνας για γερά νεύρα με την εξέλιξη του τελικού σκόρ να αδικεί την ομάδα μας.
Ας δούμε πως κύλησε το παιχνίδι για την ομάδα των μικρών. Φούλ η ομάδα παρουσιάστηκε στο παρκέ και με μια δυνατή πεντάδα ανέλαβε τα ινία του αγώνα πολύ γρήγορα και βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκόρ πριν το εικοσάλεπτο με σκόρ 4-0! Σκόρερ οι Σωτηρίου, Άχμετ, Ευσταθίου και Κοντεμενιώτης. Η ομάδα παρουσίασε πολύ καλή συνοχη στο παχνίδι της αλλά δυστυχώς σε δυο ανύποπτες φάσεις, ελέο έλλειψης συγκέντρωσης κατάφεραν να δεχτούν δυο απανωτά τέρματα δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να μπουν στο παιχνίδι. Σκορ ημιχρόνου 4-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν κάπως μουδιασμένα οι παίχτες μας στο παρκέ δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να βγουν μπροστά, να βρούν τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα να καταφέρουν να μειώσουν σε 4-3 στο πεντάλεπτο. Αφυπνιστήκαμε, βγήκαμε μπροστά και αυξήσαμε το σκόρ με τον Ευσταθίου στο 5-3. Σε εκείνο το σημείο αντίς να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, να κρατήσουμε μπάλα, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Αποτέλεσμα, να δεχτούμε και πάλι 2 τέρματα δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να μας ισοφαρίσουν 5-5. Στα λίγα λεπτά που έμεναν προσπάθησαν οι μικροί είχαν τις ευκαιρίες αλλά η έλλειψη συγκκέντρωσης μας στέρησε την νίκη.
Μπράβο στα παιδιά, σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, και έδειξαν ότι μπορούν για τις νίκες, και έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας για να το πράξουμε. Καλή συνέχεια στα παιδιά με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για τις νίκες, τους αξίζουν.

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video