Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΜΕΚ 1 - ΑΟΕ 1

Φοβερο παιχνιδι ψες στην Λεμεσο
με αντιπαλο το Καψαλο. Η  ομαδα μας πηρε κεφαλι γρηγορα στο σκορ ειχε αμετρητες ευκαιριες να σκοραρει ξανα και ξανα αλλα εκλεισε το ημιχρονο με το στενο σκορ του 0-1. Το γκολ προηλθε απο μια εξαιρετικη ενεργεια της ομαδας με σκορερ τον Παπαδοπουλο μετα απο φανταστικη πασα του Π. Κατσιαμη.
Το δευτερο ημιχρονο αναμεναμε την πιεση απο τους αντιπαλους, καταφερναμε να τους κρατουμε μακρια και ταυτοχρονα φευγαμε γρηγορα στις αντεπιθεσεις. Βρηκαμε και παλι αμετρητες ευκαιριες και δοκαρια αλλα το σκορ δεν αλλαξε μεχρι το 50 του αγωνα. Σε μια ανυποπτη φαση περασε η μπαλα απο ποδια αμυντικου και παρα την προσπαθεια του τερματοφυλακα μας εγινε το 1-1. Τα υπολοιπα 10 λεπτα ηταν ακρως απολαυστικα απο πλευρας θεαματος. Συνεχης κινηση στο γηπεδο με την μπαλα να ανεβωκατεβαινει συνεχως, χαμενες ευκαιριες και απο τις δυο ομαδες και ενταση μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Αποτελεσμα, ΑΜΕΚ 1 - ΑΟΕ 1.
Για ακομα ενα παιχνιδι η ομαδα μας ηταν παρα πολυ καλη και σιγουρα μπορουμε να πουμε
πως ουσιαστικα με οσα ειδαμε χασαμε 2 βαθμους.Μπραβο και παλι στα παιδια για την πολυ καλη εμφανιση και συνεχιζουμε ετσι.

* Ασυνεννοησια μεταξυ ΚΟΠ και Αμεκ καθως ο αγωνας ηταν ορισμενος απο ΚΟΠ 8 αλλα η Αμεκ ειχε χαρτι για αλλαγη ωρας για τις 21:15.
* Τα καλαθια του γηπεδου δεν ειχαν τα απαραιτητα κλειδια για μετακινηση τους με αποτελεσμα να καθυστερησουμε περισοτερο.
* Στην επιστροφη ενα απο τα οχηματα παρουσιασε προβλημα ετσι αναγκαστηκαμε να βολευτουμε σε δυο οχηματα. Μετα απο ενα συνολικο ταξιδι με χρονο παιχνιδιου, 5:30 ωρων καταφεραμε να φτασουμε στανσπιτια μας!!

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video