Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ανόρθωση 8- ΑΟΕ 4

Για ακόμα μια φορά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισε και πολύ ακριβά μάλιστα. Ας δούμε λοιπόν πως κύλησε το παιχνίδι.
Στο πρώτο δεκάλεπτο κύλησε πολύ καλά το παιχνίδι, κρατούσαμε τους αντίπαλους μακριά από την περιοχή αναγκάζοντας τους σε μακρυνά σιούτ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 13ο λεπτό δυστυχώς ήρθε το 1-0 μετά από λάθος στην άμυνα, ο αντίπαλος κατάφερε να περάσει την μπάλα ανάμεσα σε δυο παίχτες μας και σκόραρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ελέω χασίματος αυτοσυγκέντρωσης έγινε το 2-0. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αντέξαμε για περίπου 10 λεπτά αλλά δεχτήκαμε το 3-0 στο 23ο λεπτό μετά από καλή ενέργεια των αντιπάλων μας. Στο 25ο λεπτό καταφέραμε να μειώσουμε με ωραία ενέργεια και ένα πλασέ του Σταύρου σε μια καλή μας ενέργεια. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αν κρατούσαμε το σκορ σε 3-1 μέχρι το ημίχρονο. Δυστυχώς οι αντίπαλοι μας είχαν άλλη άποψη και με δύο συνεχόμενα τέρματα στο 27ο και 30ο λεπτό έκαναν το 5-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, αλλάξαμε το παιχνίδι μας και παίξαμε μαν του μαν σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε στο 35ο λεπτό να μειώσουμε σε 5-2 μετά από εκπληκτική ενέργεια των παιχτών μας που πέρασαν τους πάντες και με κενή εστία σκόραραν. Τα λάθη και πάλι μας στοίχισαν και οι αντίπαλοι μας στο 39ο λεπτό έκαναν το 6-2. Δεν πτοηθήκαμε παλέψαμε και στο 46ο λεπτό μειώσαμε εκ νέου με ένα υπέροχο σε εκτέλεση φάουλ του Σταύρου μειώνοντας σε 6-3. Οι αντίπαλοι, αφού πιέζαμε όλο το γήπεδο κατάφεραν και βρήκαν χώρους και αύξησαν το σκόρ σε 7-3 και 8-3 αντίστοιχα στο 48ο και 50ο λεπτό. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε σε 8-4, που ήταν και τελικό σκόρ, στο 60ο λεπτό με 11μετρο πέναλτυ σε μια καταπληκτική εκτέλεση από τον Πολυβίου.
Καλά τα πήγαμε αν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε κάπιοες ελλήψεις και το γεγονός ότι είχαμε λίγες προπονήσεις τις τελευταίες βδομάδες λόγω διάφορων συγκυριών. Παλέψαμε και αποδείξαμε και πάλι πως με λίγη δουλεία και προσθήκες στην νέα σεζόν θα έχουμε άλλο ρόλο στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε απλά για το γόητρο και όσους περισσότερους βαθμούς πάρουμε τόσο το καλύτερο για μας.

                                                              Φώτο Αγώνα




0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video