Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΟΕ 5 - Θύελλα 2, καταιγιστικός όσο χρειαζόταν ο ΑΟΕ


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα μας να καθαρίσει το παιχνίδι με την Θύελλα. Ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο που οι αντίπαλοι μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον τρελό ρυθμό της ομάδας μας.  Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ανοίξαμε το σκορ με ένα φοβερό συνδυασμό και την μπάλα να κρύβετε κυριολεκτικά με τελικό αποδέκτη τον Χολέβα να σκοράρει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο νεαρός Σωτηρίου, με ένα ασύλληπτο συρτό και ευθύβουλο σουτ έκανε το 2-0 στο 4ο λεπτό! Συνεχίσαμε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και στο 14ο λεπτό ο κόουτς, Γ.Κατσιάμης ανέβασε το δείκτη του σκόρ στο 3-0. Ένα λάθος της άμυνας στο 210 λεπτό, ίσως το μοναδικό στον αγώνα, έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να σκοράρουν και να μειώσουν σε 3-1. Ανεβάσαμε ρυθμούς και πάλι με αποτέλεσμα να σκοράρουμε δις στο 28ο και 29ο λεπτό με τον Πολυβίου και τον Χολέβα, μετά από γρήγορους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς.
Το δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς έδωσε την ευκαιρία και στους νεαρούς που πλαισιώνουν την ομάδα να πάρουν λίγα αγωνιστικά λεπτά, Αβραξίδης και Έλ Ναγγάρ, εξού και ο λόγος που έπεσε κάπως ο ρυθμός της ομάδας, αλλά και πάλι βρέθηκαν αμέτρητες και απίστευτες ευκαιρίες, ειδικά τετ α τετ με τους Γ. Κατσιάμη, Χολέβα και Α. Λεβεντάκη αντίστοιχα να μην καταφέρνουν να σκοράρουν καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά στο 2ο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι κατάφεραν να μειώσουν στο 44ο λεπτό με πέναλτυ, σε χέρι του Πολυβίου. Τελικό σκόρ 5-2.
Οφείλουμε να πούμε πως η ομάδα συνέχισε από εκεί που έμεινε με τον ΑΕΤΟ, σε απόδοση καθώς το σκορ εκεί ήταν εναντίον μας. Βρήκε τις ευκαιρίες, και στα δυο ημίχρονα, αλλά αξιοποίησε αυτές του 1ου ημιχρόνου και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι σχετικά γρήγορα.
Επόμενος αντίπαλος η ΑΜΕΚ Καψάλου την ερχόμενη Πέμπτη στην Λεμεσό. 

Social Sharing Widget byBWidgets

Video