Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟΕ 5 - Εθνικός Λατσιών 6

Δραματικό και συνάμα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθει απόψε στο Ακάκι. Από ένα ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να κερδίζει κατά κράτος τους αντιπάλους στο 2ο ημίχρονο (όχι και το παιχνίδι) να σκοράρει συνολικά 4 τέρματα σε διάστημα περίπου 17λεπτών στο δεύτερο μισό, προσπαθώντας να κάνει την ολική ανατροπή.
Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά κυρίως και για τις δύο ομάδες, όμως, ήταν η ομάδα των Λατσιών που στο 6ο λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το 0-1. Στο 8ο λεπτό σε μια φάση που σταμάτησε από τον διαιτητή, έστειλε τον παίχτη μας στο πάγκο για να βγάλει ένα κομποσχοίνι, και παρά το γεγονός ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι πρίν μπεί, έδωσε το οκ στους αντιπάλους για εκτέλεση πλάγιου άουτ κάνοντας  έτσι το 0-2 για τα Λατσιά. Κάπου εκεί αφυπνιστήκαμεκαι καταφέραμε να μειώσουμε με τον Παπαδόπουλο στο 14ο λεπτό μετά από ένα ασύλληπτο σιούτ από τα πλάγια. Δυστυχώς για μάς, ένα ακόμα λάθος των διαιτητών έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να αυξήσουν το σκόρ σε 1-3 και αφού εμείς χάσαμε την ψυχραιμία μας δώσαμε την ευκαιρία στους αντίπαλους με την λήξη του ημιχρόνου να κάνουν το 1-4.
Με περισσό θράσος και πάθος για κάτι καλό μπήκε η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι μειώσαμε σε 2-4 με τέρμα του Σταύρου στο 36ο λεπτό. Η πίεση συνεχίστηκε, βρήκαμε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκόλ αλλά ένα δεκάλεπτο μεταξύ 40-50 λεπτού ήταν αρκετό για να σκοράρουν δυς οι αντιπάλοι και να ξεφύγουν με 2-6. Δεν τα βάλαμε κάτω και στο 51ο 51ο και 53ο λεπτό σκοράραμε τρία πολύ ωραία τέρματα με τον Κατσιάμη και φέραμε το παιχνίδι σε οριακό σημείο. Σε μια απίστευτη φάση στο 57ο λεπτό ο Σταύρος μετά από ένα πολύ καλό συνδιασμό πήρε την πάσα ένα μέτρο πίσω από την τελική γραμμή αλλά το πλασέ του έφυγε ψηλά. Δυστυχώς για μάς παρά την υπερπροσπάθεια δεν πήραμε κάτι θετικό αλλά νομίζω αποδείξαμε πολλά. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που για ακόμα ένα αγώνα έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες, κάτι που δείχνει ότι η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑ

Όσο σκληρός και να ακουστώ, εντούτις, αυτό αντικατοπτρίζει πλήρως το πραγματικό πρόβλημα της διαιτησίας και στο φούτσαλ. Πραγματικα απόψε οι κύριοι Α. Αντωνίου και Μ. Κουριουσακλής ήταν τραγικότατοι και αυτό μας στοίχισε ίσως και τον αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τα παιδιά των Λατσιών αλλά εκφράζω την δυσαρέσκεια μου προς το πρόσωπο αυτών που θέλουν να λέγονται διαιτητές. Όταν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα κάνουν τέτοια λάθη τότε τι να πει κανείς. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σεβασμός πλέον αφου αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός αυτό. Ανοίξτε τα μάτια σας και κάντε σωστά την δουλειά σας αλλιώς παρετάτε τα και μεν μας σπάζετε τα νεύρα μας στα γήπεδα. Καλύτερα να σας δίνουμε την επιταγή σας, μάλλον μόνο αυτό σας νοιάζει, και να παίζουμε μόνοι με τους αντίπαλους αφού ίσως έτσι να γινόταν ένα καλύτερο και πιο σωστό παιχνίδι.

Social Sharing Widget byBWidgets

Video