Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΕΑ Αρακαπα 3 - ΑΟΕ 3

Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας την Παρασκεύη που μας πέρασε, αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα άστοχο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτά που σημάδεψαν την ομάδα μας στο αγώνα αυτό.
Πολύ δυνατά και αποτελεσματικά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα. Για ακόμα ένα αγώνα ακολουθήσαμε το γνωστό μας τρόπο παιχνιδιού στην άμυνα που βραχυκικλώνει τους αντιπάλους επιθετικά και μας δίνει εμάς το πλεονέκτημα στην αντεπίθεση. Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκόρ, στο 2ο λεπτό με μια τρομερή ενέργεια του Π. Κατσιάμη που πέρασε και τον τερματοφύλακα και με ένα δυνατό πλάγιο σιούτ έκανε το 0-1. Η πίεση συνεχίστηκε από μέρους μας, και στο 12ο λεπτό σκοράραμε και πάλι με τον Κατσιάμη αυξάνοντας το δείκτη του σκόρ σε 0-2. Οι αντίπαλοι μας προσπάθησαν, και κατάφεραν να μπουν και πάλι στον αγώνα με ένα δυνατό σιούτ στο 16ο λεπτό μειώνοντας σε 1-2. Αυτό μας πισμωσε, πιέσαμε ακόμα περισσότερο, είχαμε τις ευκαιρίες και τελικά στο 22ο λεπτό αυξήσαμε το σκόρ σε 1-3, με σκόρερ αυτή την φορά τον Μάριο Διάκου, που εκμεταλεύτηκε αδρανή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από δυνατό σιουτ του Κατσιαμη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι θα πίεζαν, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε. Σε μια ανύποπτη φάση στο 34ο λεπτό χάσαμε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να βρεθούν με πλεονέκτημα στην αντεπίθεση μειώνοντας σε 2-3. Σε αυτό το σημείο ο αγώνας πήρε φωτιά, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δυο εστίες με τους δυο τερματοφύλακες να κάνουν πολύ καλές και καθοριστικές αποκρούσεις. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, σε δυο περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος και ο Κατσιάμης βρέθηκαν μόνοι με τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να σκοτώσουν το παιχνίδι, αποτέλεσμα αυτού στο 49ο λεπτό σε μια ανύποπτη φάση ο αντίπαλος επιθετικός έπιασε ένα δυνατό πλάγιο σιούτ στέλλοντας την μπάλα στο Γ της εστίας μας κάνοντας το 3-3. Στα υπόλοιπα 11 λεπτά, η ομάδα μας, βρήκε τρείς απίστευτες ευκαιρίες, η πρώτη στο 56ο λεπτό με τον Κατσιάμη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά σε δυο διαφορετικούς χρόνους ο αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, στην συνέχεια στο 58ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο μόνο με τον τερματοφύλακα να προτιμά το σιούτ παρά την πλάσα χάνοντας την ευκαιρία και στο 60ο λεπτό με τον Σάκη που κατάφερε να βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα να κάνει την λόμπα αλλά αγγίζει λίγο στα ακροδάκτυλα του τερματοφύλακα και βασανιστηκά καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι στερόντας μας την νίκη.
Μπράβο και πάλι στα παιδιά, για ακόμα ένα αγώνα έδειξαν της πολλές δυνατότητες τους παρά το γεγονός ότι τελικά δεν κερδίσαμε. Συνεχίζουμε έτσι με αυτό το ρυθμό, αφού αυτή την βδομάδα φιλοξενούμε τον Εθνικό Λατσιών σε ένα παιχνίδι σημαντικό για μας.


0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video