Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θύελλα ο ΑΟΕ στην Δρομολαξιά!

Άλλος το όνομα και άλλος την χάρη στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο στην Δρομολαξιά. Η ομάδα του ΑΟΕ Δήμου Λακατάμειας, παίζοντας φούτσαλ ουσίας κατάφερε και σαν θύελλα πέρασε την αντίπαλη ομάδα της Θυελλας Δρομολαξιάς. Ας δούμε λοιπόν πως κύλησε το παιχνίδι για την ομάδα μας που είχε σαν αποτέλεσμα την μεγάλη αυτή νίκη.
Με σωστή τακτική, ακριβώς όπως την σχεδίασε ο προπονητής της ομάδας Γ.Κατσιάμης, με καλή και δυνατή άμυνα με τον Αλέξανδρο και Σωτηρίου ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας. Με τον τρόπο αυτό κράτησε τους αντίπαλους σε απόσταση από τα καρέ μας και με αιχμή του δώρατος τους Π.Κατσιάμη και Παπαδόπουλο μπροστά προσπαθούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο μοτίβο αυτό κινήθηκε η ομάδα μας στο ημίχρονο, καταφέρνοντας να απειληθεί ελάχιστα αλλά ταυτόχρονα με τις γρήγορες τις επιθέσεις βρήκε καλές ευκαιρίες που δυστυχώς οι επιθετικοί μας δεν κατάφεραν να κάνουν πράξη. Στην συνέχεια η βοήθεια από τους υπόλοιπους της ομάδας, Χολέβα, Σάββα, Διάκου ήταμ καταλυτική για την ομάδα μας. Έτσι, το ημίχρονο έληξε με το σκόρ να μένει στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, με ακριβώς το ίδιο σχήμα ξεκίνησε η ομάδα μας. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά εμείς με την σειρά μας απειλούσαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το σκόρ για την ομάδα μας άνοιξε ο Παπαδόπουλος στο 37ο λεπτό, καθώς μετά από καλή άμυνα, ανοιξαμε το παχνίδι και με τρείς μπαλιές η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο που με δυνατό ευθύβολο σούτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκόρ για την ομάδα μας. Το γκόλ αυτό μας βοήθησε και ταυτόχρονα εκνέυρισε τους αντιπάλους, δίνοντας μας την ευκαιρία να παίξουμε πιο άνετα και να ανεβαίνουμε με πιο πολύ ευκολία στην αντίπαλη εστία. Έτσι, στο 43ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε φάουλ μεταξύ της αντίπαλης περιοχής και του κέντρου του γηπέδου πρός το πλάϊ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Αλέξανδρος και με μια υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Σωτηρίου με με ένα υπέροχο πλάγιο σούτ έκανε το 0-2 για την ομάδα μας. Αυτό μας έλυσε περισσότερο τα χέρια, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα γκόλ, αλλά η υπερβολική σιγουρία δεν μας το επέτρεπε. Στο 49ο λεπτό έμελλε να γραφτεί και το τέλος, κατά κάποιο τρόπο του αγώνα, καθώς σε μια από τις πολλές οργανωμένες μας επιθέσεις, ο Κατσιάμης με ένα δυνατό πλάγιο σούτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε μια δύσκολη απόκρουση και ο Παπαδόπουλος κατάφερε με δύναμη και πάθος να κάνει το σούτ μέσα από δύο αντίπαλους στέλνοντας την μπάλα στο πλεκτό του αντιπάλου κάνοντας το τελικό όπως εξελήχθηκε ο αγώνας 0-3 για την ομάδα μας.
Ήταν μια δύσκολη νίκη, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, αλλά η ομάδα μας έδειξε όλα τα χαρακτηριστικά που εμείς λέμε τόσο καιρό. Το ότι έχει τις μονάδες και απλά απομένει να κουρδιστεί και να δουλέψει σαν ρολόι, όπως και έγινε απόψε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και μακάρι να υπάρχει συνέχεια σε τέτοιες εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα. Τους άξιζε και το έδειξαν με τον καλύτερο τους τρόπο αυτό. Συγχαρητήρια και στο τεχνικό τίμ για τον τρόπο που κατεύθυνε την ομάδα για την μεγάλη και σημαντική αυτή νίκη.

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video