Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΟΕ 1 - ΑΜΕΚ 2

Ό άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για την ομάδα μας  στο αγώνα που ολοκληρώθηκε πρίν λίγο στο Ακάκι. Απέναντι σε μια ΑΜΕΚ που πήρε την ουσία, το αποτέλεσμα που ήθελε, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 1-0, εντούτις κατάφερε στο τέλος να κερδίσει με 1-2 και να πάρει τους τρείς βαθμούς. Αυτό ωφείλετε κυρίως στον αντίπαλο τερματοφύλακα που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά και στις περιπτώσεις που δεν τα κατάφερε είχε σαν σύμμαχους τα δοκάρια (συνολικά 4 δοκάρια) και ακόμα καλύτερα όταν δεν ήταν τα δοκάρια ήταν οι επιθετικοί μας που κυριολεκτικά σε τουλάχιστον 6 περπτώσεις δεν κατάφεραν προ κενής εστίας να σκοράρουν!!
Πολύ καλά ξεκινήσαμε τον αγώνα, με σωστή τακτική δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρία, μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για την ΑΜΕΚ περίπου στο μέσο του ημιχρόνου. Στην αντίπερα όχθη, με ταχύτητα και δύναμη βρισκόμασταν μπροστά συνεχώς αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν νικώταν με τίποτα. Τελικά στο 27ο λεπτό σκοράραμε με τον Μάριο και κλείσαμε το ημίχρονο με 1-0.
Όπως ήταν φυσικό, στο 2ο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας μπήκε δυνατά αλλά και πάλι δεν βρήκε ουσιαστικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εμείς συνεχίσαμε να χάνουμε ευκαιρίες και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μας χτύπησε στο 45ο λεπτό όταν από καλή προσπάθεια των αντιπάλων βρέθηκαν τέτ α τέτ με τον τερματοφύλακα μας και τον νίκησαν. Εμείς πιέσαμε ακόμα περισσότερο, χάσαμε τρομερές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι και όσο δεν το κάναμε εμείς το κατάφερε ο αντίπαλος όταν στο 53ο λεπτό του αγώνα μετά από αδράνεια των αμυντικών μας και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα μας, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα, αλλά και πάλι η απίστευτη μας αστοχία σε δύο φάσεις στα τελευταία λεπτά δεν καρποφόρισαν με την ομάδα της ΑΜΕΚ να παίρνει μια σημαντική νίκη.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και πάλι, που έκαναν και παλι μεγάλη εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε για τρίτο συνεχή αγώνα που θα μας ανέβαζε ακόμα πιο ψηλά. Συνεχίζουμε έτσι με ένα δύσκολο αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου με την Ανόρθωση και πάλι στο Ακάκι.

0 Τα σχόλια σας:

Social Sharing Widget byBWidgets

Video